Selo je oduvijek bilo idealno mjesto za bijeg od gradske gužve i zamorne dnevne rutine. Obitelji nas najčešće posjećuju vikendom u vrijeme ručka pa smo za svoje goste pripremili nešto posebno – festival domaće kuhinje nazvan moslavački stol! Poslužujemo ga svake subote i nedjelje te blagdanima i praznicima. I to cijele godine!

Teško bi bilo nabrojati sva jela koja su u ponudi pa ističemo samo neka:  jela s ražnja (janjetina i patke),  peka (teletina i puretina), divljač, svinjetina, perad, domaće tjestenine, vegetarijanski popečci  itd. Poseban naglasak dajemo na sezonalnost kuhinje pa ćete kod nas, ovisno o dobu godine, kušati jela od bundeve, koprive, radiča, zatim krvavice, češnjovke, čvarke i slično.

Osim dobre hrane koja je baza svakog dobrog izleta, na imanju postoje i razni zanimljivi sadržaji, posebno za one najmlađe: veliko dječje igralište, sportski tereni, staja s domaćim životinjama, sportski rekviziti itd. Nakon ručka organiziramo jahanje i vožnju traktorom. Uz najavu postoji i mogućnost vožnje na fijakeru.

Moslavački stol serviramo od 13 do 15 sati, uz obaveznu rezervacija mjesta!

Meni moslavački stol: juha, glavna jela, salate i domaći kolači

Cijene moslavačkog stola:

Vikend i blagdani:
Odrasli 120 kn/osoba, djeca (3 – 10 god.) 65 kn/osoba

Grupe uz najavu:
40-90 osoba 135 kn/osoba, 20-40 osoba 145 kn/osoba