VJENČANJE NA SELU
Željeli ste bajku? Našli ste savršeno mjesto!
Veliko dvorište sa slikovitim drvenim kućama i travnjakom punim cvijeća prekrasan je ambijent za svadbu i vjenčanje. Topla seoska atmosfera brzo će opustiti i razveseliti vaše goste, a vas će učiniti ponosnima i sretnima. U ovakvom posebnom ambijentu vaša svadba i vjenčanje ostat će u divnom sjećanju vama i vašim gostima.
U restoranu organiziramo svadbe do 150 gostiju, a veće svadbe organiziramo u šatoru postavljenom u dvorištu na vrhu brijega s prekrasnim pogledom na Moslavačku goru. Na imanju i u neposrednoj blizini postoje smještajni kapaciteti za 50 gostiju.
PROGRAM SVADBENE SVEČANOSTI
DOČEK SVATOVA I POZDRAV DOMAĆINA
- Doček svatova s pićima dobrodošlice (domaće rakije i likeri) i domaćim kiflicama
- Po želji mladenaca domaćini mogu biti obučeni u narodne nošnje
PREDJELO – posluženo u dvorištu po pricipu švedskog stola (ili u restoranu)
- Domaća šunka, kobasice i špek, domaći sirevi, domaći namazi (sirni, bučin, jetrena pašteta), gibanica i zeljanica, domaći sir i vrhnje, šarani na rašljama, sezonsko voće
GLAVNA VEČERA
Juha (jedna prema izboru):
- pileći ajngemahtec s domaćim knedlima,
- bistra juha s domaćom taranom,
- krem juha od povrća
Glavno jelo: OPCIJA 1 – Serviranje glavnog jela na ovalima po stolovima (jela prema izboru)
OPCIJA 2 – MOSLAVAČKI STOL – Samousluživanje glavne večere s desetak vrsta jela
Prijedlog svadbenih jela:
- Gazdin odrezak; pileći file punjen sirom, špekom i gljivama, pohani ili pečen na tavi, umak od gljiva, domaći kroketi, pire krumpir
- Marčanski roštilj; svinjska vratina i carsko meso iz paca, domaća roštiljka, seljački ćevap u špeku, pileći ražnjić s pekarskim krumpirom i povrćem sa žara
- Meso žbanja; svinjski but pečen u rolu, restani krumpir i umak od luka
- Teletina ili puretina ispod peke s krumpirom i povrćem
- Divljač na lovački u saftu od vina i povrća s knedlima kuhanim na pari
- Teleći kotlet s domaćim njokima i umakom od vrganja
- Domaća patka s ražnja s mlincima, hajdenom kašom i crvenim zeljem
Salate – zelena, zelje, mješana, sezonska itd.
Domaći kruh iz krušne peći
DRUGA VEČERA
- Janjetina i odojak s ražnja s pekarskim krumpirom
- Grah salata, krumpir salata, mladi luk i paradajz
TREĆA VEČERA – GULAŠ I ŠTRUKLI
- Šumećanski gulaš od divljači (jelen, vepar) i junetine s krumpirom
- Štrukli kuhani i preliveni prezlima
PIĆE – Kezele-vina (rinfuza ili butelje), domaće rakije i likeri, pivo, mineralna voda, sokovi, kava
CIJENE SVATOVSKIH PROGRAMA
PROGRAM 330 kn/osoba
Doček svatova, predjelo, glavna večera, gulaš i štrukli, sva pića pića osim vina u butelji
PROGRAM 380 kn/osoba
Doček svatova, predjelo, glavna večera, druga večera, gulaš i štrukli, sva pića osim vina butelji
PROGRAM 430 kn/osoba
Doček svatova, predjelo, glavna večera, druga večera, gulaš i štrukli, sva pića uključujući butelje kvalitetnih i vrhunskih vina te pjenušac
PROGRAM 450 kn/osoba
Doček svatova, predjelo, glavna večera, desert – domaći kolači, druga večera, gulaš i štrukli, sva pića uključujući butelje kvalitetnih i vrhunskih vina te pjenušac
CIJENA PROGRAMA ZA DJECU – do 4 godine gratis, 4-12 godina 20% popusta
OSTALE USLUGE
- NOĆENJE – Ukupno 17 soba označenih s 3 zvjezdice (40 kreveta), dodatni smještaj u selu, za svatove iznad 40 osoba mladencima poklanjamo noćenje
- DOMAĆI KOLAČI – pita od sira, štrudla od jabuka, kolač mak i čokolada, suhi kolač s grožđicama
- PJENUŠAC – uz tortu za sve goste
- UREĐENJE RESTORANA – razne vrste stolnjaka, salveta, svijeća, svijećnjaka, vaza itd.
- VJENČANJE NA IMANJU – moguće dogovoriti održavanje obreda vjenčanja na seoskom imanju
- VOŽNJA FIJAKEROM – svečani ulazak mladenaca na okićenom fijakeru
- MUZIČKI SASTAV, FOTOGRAFI, TORTA I KOLAČI – u organizaciji mladenaca